Svájci háziorvosi állás


 

 

Svájci háziorvosi állás

Ha ön jól beszél németül szeretne háziorvosként  Svájcban dolgozni, itt a kiváló lehetõség. Svájci háziorvosi praxisok számára keresünk minimum 2 év szakorvosi tapasztalattal rendelkezõ háziorvosokat és belgyógyász szakorvosokat hosszú távú állások betöltésére. Anyagi és szakmai megbecsültség, kiszámítható, tervezhetõ jövõkép, kiváló karrierlehetõség és nyugat-európai életkörülmények. Jelentkezzen most.

Svájci orvosi állások

Svájci partnercégünk családi orvosokat keres Svájc német ajkú tartományaiba, általános orvosi ellátás céljából.
A háziorvosi központok a nagyobb svájci városok közelében helyezkednek el, és modern felszereléssel rendelkeznek, és tekintettel arra, hogy a partner cégünk tulajdonában állnak, így minden további közvetítés nélkül elérhetők.

Amit kínálunk:

– Határozatlan idejű szerződés
– Teljes és részmunkaidős lehetőségek
– Nincs éjszakai ügyelet
– Kb. 50 órás munkahét (és nem több)
– Képzési lehetőség
– Modern felszerelés
– Folyamatos támogatás
– Vonzó fizetési csomag (120.000 CHF/év és 160.000 CHF/év között)
– Asszisztencia a költözési folyamatban és a dokumentációban

Akit keresünk:

– Legalább két éves szakorvosi tapasztalat
– Német nyelvtudás B2-es szinten ideális (a nyelvvizsgapapír is elvárás a regisztrációhoz), DE élő és mindennap használt nyelvtudás szükséges, ugyan is a regisztráció és a kapcsolat felvétel elején telefonos interjún keresztül ellenőrzik a nyelvi készség meglétét.
– háziorvos, belgyógyász szakvizsga, illetve minden olyan szakterület elfogadott, ami összeegyeztethető a háziorvosi praxissal. Ilyen például: Nőgyógyászat, Diabetológia és endokrinológia, Dermatológia, Kardiológia, Reumatológia, Operatív urológia, Szemészet, Gasztroenterológia

Ha Ön nem tud németül vagy nincs német nyelvvizsgája kérem svájci állásra NE jelentkezzen.

Ha érdekli ajánlatunk kérem töltse ki a következő nyomtatványt, vagy írjon nekink e-mail-t info@premiumdoctors.eu vagy info@doctorsabroad.hu

[resumeForm]

Leave a Reply